onsdag den 31. marts 2010

Indsendt af Sophie kl. 10.35
Disse gulerodsmuffins er luftige og smager lidt af himmel. De er søde, kanelagtigen og ikke spor tørre. Du kan også lave én stor kage istedet for muffins, jeg syntes bare det langt sjovere at ha' "min egen kage". Toppingen er ostecreme, som passer perfekt til. Har du ingen papirforme, kan du klippe firkanter af bagepapir og fylde i formene, så de får "strithår" :)





Gulerodsmuffins (20 stk.) :
4 æg
400 g sukker
300 g smør
6 dl. gulerødder
350 g mel
3 tsk bagepulver
2 ske kanel (tsk. eller spsk. efter lyst)

Forvarm ovnen til 175 grader, varmeluft.
Sæt papirformene i en non-stick muffinsform, så de står klar til at blive fyldt.

1. Smelt smør og stil til afkøling
2. Riv gulerødder
3. Bland mel, bagepulver og kanel
4. Pisk æg og sukker.
5. Tilsæt det afkølede smør i sukker-æg blandingen
6. Tilsæt gulerødder og melblandingen

Bages nederst i ovnen på 175 grader i ca. 20min.
40min hvis du laver en hel kage.

Lad afkøle og frost dine muffins.

Ostecreme:
200 g flødeost naturel
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

0 kommentarer on " "

Send en kommentar

 

KAGERIET Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez