Gulerodsmuffins (20 stk.) :
4 æg
400 g sukker
300 g smør
6 dl. gulerødder
350 g mel
3 tsk bagepulver
2 ske kanel (tsk. eller spsk. efter lyst)
400 g sukker
300 g smør
6 dl. gulerødder
350 g mel
3 tsk bagepulver
2 ske kanel (tsk. eller spsk. efter lyst)
Forvarm ovnen til 175 grader, varmeluft.
Sæt papirformene i en non-stick muffinsform, så de står klar til at blive fyldt.
Sæt papirformene i en non-stick muffinsform, så de står klar til at blive fyldt.
1. Smelt smør og stil til afkøling
2. Riv gulerødder
3. Bland mel, bagepulver og kanel
4. Pisk æg og sukker.
5. Tilsæt det afkølede smør i sukker-æg blandingen
2. Riv gulerødder
3. Bland mel, bagepulver og kanel
4. Pisk æg og sukker.
5. Tilsæt det afkølede smør i sukker-æg blandingen
6. Tilsæt gulerødder og melblandingen
Bages nederst i ovnen på 175 grader i ca. 20min.
40min hvis du laver en hel kage.
Lad afkøle og frost dine muffins.
Ostecreme:
200 g flødeost naturel
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
0 kommentarer on " "
Send en kommentar