lørdag den 6. marts 2010

Blåbærmuffins

Indsendt af Sophie kl. 07.19

De muffins der kommer ud af denne opskrift bliver saftige og rigtig gode. Opskriften er så let at følge, at det tager ingen tid at røre dejen sammen. Undgå at røre for meget i dejen efter bærerne er kommet i, ellers ender man med en helt gråblå dej, og den blå farve forsvinder ikke når de bliver bagt.


Amerikanske blåbærmuffins med kærnemælk (12 stk.):
1 dl Kærgårdens steg og bag
140 g sukker
2 mellemstore æg
2 dl kærnemælk
1 vaniliestang
250 g mel
½ tsk. salt
1 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
125g friske blåbær eller 150g frosne blåbær
12 muffins papirforme

Forvarm ovnen til 185 grader, varmeluft.
Sæt papirformene i en non-stick muffinsform, så de står klar til at blive fyldt.

1.Pisk smøret og sukker let.
2.Kom æg, kærnemælk og vanilje i og pisk.
3.Bland mel, salt, bagepulver, natron i en anden skål.
4.Bland de våde ingredienser med de tørre.
5.Vend hurtigt bærerne i dejen og fyld dejen op til kanten af papirformen.

Bag muffins i 20 minutter og lad dem afkøle inden servering. Server eventuelt m. vanilie-is eller hyldeblomst-is.

0 kommentarer on "Blåbærmuffins"

Send en kommentar

 

KAGERIET Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez