lørdag den 6. marts 2010

Banan-chokolade Muffins

Indsendt af Sophie kl. 10.28

Lækre muffins med banan og chokolade. Husk at bruge modne bananer for at få en fremtræden banansmag. Opskriften er nem og ligeledes er udførelsen. De kan eventuelt bages i kortere tid og fryses ned, hvis man skal have gæster og ikke har tid til at stå og bage den pågældende dag.




B
anan-chokolade muffins (12 stk.):
1 dl Kærgården steg og bag
150 g sukker
200 g mel
2 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade
2 bananer
2 æg

Forvarm ovnen til 185 grader, varmeluft.
Sæt papirformene i en non-stick muffinsform, så de står klar til at blive fyldt.

1. Pisk æg og sukker.
2. Bland mel og bagepulver i.
3. Hæld det grov hakkede chokolade i dejen.
4. Kom smøren i.
5. Mos bananerne, rør i dejen og fyld formene op til kanten.

Bag muffins i 20-25 minutter og lad dem afkøle inden servering.

0 kommentarer on "Banan-chokolade Muffins"

Send en kommentar

 

KAGERIET Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez